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경기도 남양주시 수석동 동강의 향기 남양주맛집에서는 김치찜 , 김치제육볶음,해물파전,뼈없는닭발, 해물만두전골등을 맛볼수 이싿 ( 생방송 투데이 1942회 )맛집 2017. 8. 21. 20:22
SBS 생방송 투데이 1942회에서 고수뎐 코너에서 뚝심으로 지켜온 40년, 해물만두전골 맛집으로 소개된 경기도 남양주시 수석동 동강의 향기 - 김치찜 , 김치제육볶음,해물파전,뼈없는닭발, 해물만두전골, 김치해물 수제비
경기 남양주에 있는 동강의 향기 음식점을 소개합니다.
상호 : 동강의 향기
분류 : 한식
주소 : 경기도 남양주시 강변북로 632번길 27-7 미음나루 ( 경기도 남양주시 수석동 162-8 )
전화번호 : 031-528-0833
영업시간 : 매일11:00~23:00 , 화요일 휴무
메뉴판 : 김치찜 , 김치제육볶음,해물파전,뼈없는닭발, 해물만두전골, 김치해물 수제비
사이트 : http://donggangmandu.co.kr
경기 남양주 여행 코스로 가볼만한 식당이다.
방송 프로그램 : SBS 생방송 투데이 1942회
SBS 생방송 투데이 1942회에서 고수뎐 코너에서 뚝심으로 지켜온 40년, 해물만두전골 맛집으로 소개된 음식점이다.
관련 방송 보기 : http://program.sbs.co.kr/builder/programMainList.do?pgm_id=00000338038 에서 1942회차
동강의 향기에서는 김치찜 , 김치제육볶음,해물파전,뼈없는닭발, 해물만두전골, 김치해물 수제비를 맛볼수 있다.
경기 맛집, 남양주 맛집, 수석동 맛집, 수석한강공원 맛집 주소 ( 지도, 네비게이션 이용 할 주소 ) : 경기도 남양주시 수석동 162-8
The flavor of Donggang in Namyangju city, Gyeonggi-do, which was introduced as a restaurant of seafood dumplings for 40 years, which was kept in tribute to SBS live broadcast Today 1942, Handmade costume
We introduce flavor restaurant of Dong-gang in Namyangju of Gyeonggi-do.
Company Name: Donggang Fragrance
Category: Korean food
Address: No. 632, North Rd, Namyangju-si, Gyeonggi-do 27-7 Miseumaru (162-8, Suseok-dong, Namyangju-
Phone: 031-528-0833
Business hours: Daily from 11:00 to 23:00, closed on Tuesdays
Menu plate: steamed kimchi, stir-fried kimchi, broiled seafood, boneless chicken feet, seafood dumplings, kimchi seafood
Site: http://donggangmandu.co.kr
Gyeonggi Namyangju is a good place to go for a trip.
Broadcast program: SBS Live TV Today 1942
It was introduced as a restaurant of seafood dumplings for 40 years, which was kept in tribute to SBS live TV Today in 1942.
View related broadcast: http://program.sbs.co.kr/builder/programMainList.do?pgm_id=00000338038 from 1942
In the scent of Dong-river, you can taste Kimchi steamed, Kimchi meat stir-fried, seafood pancake, boneless chicken leg, seafood dumplings, and kimchi seafood soup.
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